10 Şubat 2013 Pazar

Hızlı ve Öfkeli 6 Full İzle



Hızlı ve Öfkeli 6 Full İzle


2013 Yılında çekimleri yapılan Hızlı ve Öfkeli 6 filmi yayınlanan fragman videoları ile eski bölümlerini aratmayacak gibi gözüküyor.Hızlı ve Öfkeli filminin bütün serilerinde yönetmenlik yapan Justin Lin bu sezonda da devam ediyor.Senaryoda Chris Morgan filmin yapımında ise Neal H. Moritz,Clayton Townsed,Vin Diesel üstlenmiştir.
Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygununda aksiyonun azalmadığı gibi 6 ‘ da da azalmayacak.Suç ve Aksiyonun azalmadığı filmin Oscar ödüllü oyuncuları Michelle Rodrguez,Vin Diesel,Paul Walker,Dwayne Johnson,Jordana Brewster,Threse Gibson,Gina Carano oynamaktadır.
Hızlı ve Öfkeli 6 ‘ da Jordana Brewster Mia Toretto,Michelle Rodriguez Letty,Dwayne Johnson Luke Hobbs,Paul Walker Brian O’conner karakterini oynamaktadır.
Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu serisinde gişe rekorları kırarak en iyi aksiyon filmlerinden birisi seçilmiştir.Hızlı ve Öfkeli 6 çıkacağı belirtildiğinde birçok kişi filmin Hızlı ve Öfkeli 5 ‘ ten daha düşük olacağını zannediyordu.Ancak filmin 6.serisi’nin fragmanı yayınlandığında aksiyonun daha da yüksek seviyelere çıkacağını belli etti.
Hızlı ve Öfkeli 6 ‘ da filmin yönetmenliğini yapan Justin Lin dördüncü kez seride yer alıyor.Hızlı ve Öfkeli 6 filminin yapımına yeni katılan Clayton Towsend’i filmin diğer yapımcıları Van Diesel ve Neal H. Moritz ‘de destek veriyor.Vin Diesel ve Brian karakterini oynayan Paul Walker ‘ in Hızlı ve Öfkeli 5 Rio Soygunu serisinde Kingpin Krallığından sonra kendilerine 100 milyon $ para kalmıştır.Kahramanlarımız soygundan sonra neler yapacak ? izleyip görelim…
Hızlı ve Öfkeli serisi’nin bütün sürümlerinde aksiyon ve suç artmıştır.Bu seride birçok kişi film hakkında aksiyonun azalacağını düşünüyordu ama fragmanlar her şeyi ortaya koydu.Yapımcıları ile yönetmenleri ile kadrosu ile kısacası her şeyi ile film bomba gibi geliyor.Diğer serilere göre daha iyi olacağına inanıyorum.Kesinlikle izlenmeli Hızlı ve Öfkeli serisi’nin eski bölümlerini izlemeyenler ilk onları izleyip sonra devam etmeli…


Hızlı ve Öfkeli 6 Türkçe Dublaj İzle






%konunun tamamı için tıklayın%


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder