4 Şubat 2013 Pazartesi

Nokia CEO’su Stephen Elop Tablet Planlarından Bahsetti


Nokia Ceo'su Nokia'nın büyük bir firma olduğundan bahsederken son zamanlarda yapmış ve yapacak olduğu yeniliklerden de bahsetmeyi ihmal etmedi. Böylelikle Nokia Ceo'su daha çok ağırlıklı olarak yaptığı söyleyişi de  Stephen Elop Tablet planlarından bahsederek konuyu bu yönde ağırlıkl vererek konuşmayı tercih etti. Dünyanın gelişmiş teknolojik bir yapısına sahip olan Nokia mobil cihazlarda göstermiş olduğu başarısını aynı şekilde tablet sektöründe de yakalamaya çalışmaktadır. Böylelikle tablet pazarında bende varım diyen firmalar arasına girmek istiyor.

Nokia CEO’su Stephen Elop Tablet Planlarından Bahsetti.

Son zamanlarda sosyal medyada ve teknolojik alanda Nokia hakkında dedikodular çıkmıştı bu dedikodulardan   Windows RT işletim sistemli 10.1 inçlik tabletin piyasaya çıkacağı yönündeydi. Fakat bu haberin asılsız olduğunu bu söyleyişiyle Nokia Ceo'su Stephen Elop yakın zamanda çıkma ihtimalinin çok ama çok düşük olduğunu belirterek bu konuyu da netleştirmek istemiş oldu. Nokia mobil cihazlar arasında en kaliteli bir yere sahip olarak girdiği bu yolda bu sefer ki tablet serisi son zamanlarda çıkan tabletlere oranla en kaliteli ve çok özellikli olarak bilinmektedir.

Nokia CEO’su Stephen Elop Tablet Planlarından Bahsetti

Son olarak Nokia Ceo'su şunu da belirtmek istedi; Apple, Google, Samsung, Acer, Blackberry gibi dünyaca ünlü ve marka sahibi firmalar değişik, değişik piyasalara girdiğini belirterek açıkcası Nokia şirketi olarak böyle bir şey yapmakta terettüt de  olduklarını bildirmeyi de ihmal etmemiş oldu. Yinede söz konusu tablet ise kesinlikle Nokia ortak firmalarının talebiyle yeni tablet çıkartması planlanmaktadır.
%konunun tamamı için tıklayın%

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder