3 Şubat 2013 Pazar

İYİ BİR DEKORASYON İÇİN


İYİ BİR DEKORASYON İÇİN


 

 

Günümüzde insanlar sadece mobilya alımı yaparak evlerini düzenlememektedir. Mobilya alımının yanında evlerde çeşitli dekorasyon değişiklikleri de yapılarak oturulan evin havası tamamen değiştirilmektedir.

Dekorasyonda olması gereken en önemli özellik dekorasyon ile mobilya alımının aynı olmadığının bilinmesidir. Sadece internet üzerinden bilgi alınarak yapılan dekorasyonların sonuçları tatmin edemeyebilir. Kafanızda düşündüğünüz dekorasyona uygun eşyaları satın aldıktan sonra, alınan eşyaların evinizdeki dekorasyon ile örtüşmeme olasılığı bulunmaktadır. Evinizin dekorasyon işlemi mutlaka bir uzman tarafından yapılması gerekmektedir. Dekorasyonda olması gereken diğer bir özellik ise evinizi istek ve ihtiyaçlarınıza en uygun şekilde dizayn etmenizdir. Dekorasyonda pek çok kullanıma göre çeşitli tarzlar mevcuttur. Seçtiğiniz tarza en uygun eşyaları alarak evinizi istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Her işte olduğu gibi dekorasyon işinde de anahtar noktalar vardır. Dekorasyon da duvar kağıdı önemlidir. Kullanılan duvar kağıdı duvarlarınıza renk ve canlılık katacaktır.

Dekorasyonda olması gereken diğer bir özellik ise pratik ve ucuz yöntemlerin kullanılmasıdır. Ekonomik durumunuza göre size en uygun dekorasyon işlemini uygulamanız gerekmektedir.

 Örnek Duvar Kağıtları 

ev-duvar-kagitları

 

duvar-kagitlari

2013-ev-duvar-kagitlari

 

ev-duvar-kagidi

 
%konunun tamamı için tıklayın%

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder