4 Şubat 2013 Pazartesi

Windows Uygulamaları Android’de Çalıştırılabilecek


Windows uygulamaları artık Android'de de çalışıltılması planlanmaktadır. Windows yapmış olduğu yenilik ve değişimlerle kullanıcılarını şaşırtmaya devam etmektedir. Durum böyle olunca her geçen gün değişen teknolojiyle birlikte kendi uygulamalarını Android'de artık çalıştırabilecektir. Bu duruma en çok kullanıcılar sevinmesi gerekmektedir. Çünkü kullanıcıları tarafından Android telefonlardan rahatlıkla artık Windows'a ait uygulamaları indirebilecek ve kullanabileceklerdir. Böylelikle Windows uygulamaları Android işletim sistemlerinde de güncellenerek kullanıcıların hizmetinde olmuş olacaktır. Öncelikle UNIX benzeri bir işletim sistemine sahip olan bilgisayarların artık Windows uygulamalarını da kaldırabilecekleri belirtildi.

 

Ayrıca Linux kullanıcıların çok yakından tanıdığı Wine ise 1993 yılından bu yana tüm Windows programlarını ücretsiz bir şekilde kullanmaktadırlar. Yabancı bir derginin haberine göre Wine mimarlarında bir tanesi Android işletim sistemine taşımayı başardı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı yakından takip edenlerde bilir Windows Uygulamaları Android'de Çalıştırılabilecek konusunu ele alarak tanıtımını ve anlatımını en güzel şekilde yapmışlardı.  Windows uygulamalarıyla artık Android işletim sistemli cihazlara renk katacağı düşünülmektedir. Böylelikle bir kez daha Windows kendini ispay etmiş ve kanıtlamış bir şekilde hizmet sunmaktadır.

Android işletim sistemine uyarlı olarak dizayn edilen Windows uygulamaları artık Android'de çalışarak kullanıcılarını memnun etmeye devam edecektir. Fakat bu anlattıklarımız şuanda kullanıcılar tarafından daha da heyecan arttırdığını düşünmekteyiz. Ayrıca Windows ve Android kullanıcıları için gerçekten merak konusu olan bu uygulama kullanıcıları tarafından merakla beklenmektedir.
%konunun tamamı için tıklayın%

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder