4 Şubat 2013 Pazartesi

UZUN GÖRÜNMEK İSTEYEN BEYLERE UYGUN PANTOLONLAR


UZUN GÖRÜNMEK İSTEYEN BEYLERE UYGUN PANTOLONLAR


                Kısa boylu beyler, ya da olduğundan daha uzun görünmek isteyen beyler, şalvar, yüksel belli ya da çok bol pantolonlar giymemelidir. Bu tarz pantolonlar kişiyi olduğundan daha da kısa göstermektedir.

2013 erkek pantolon modasında, kısa boylu erkekler için ya da daha uzun görünmek isteyenler için tasarlanmış ve üretilmiş slim fit ve dar paça kesim modeller çok uygun olmaktadır. Bu tarz kesimler bacak boyunu uzun göstereceğinden kişiyi de olduğundan uzun gösterir. Ayrıca, tek ceket ya da seçilen takım elbise ceketinin etek boyu kısa olmalıdır. Uzun etek boyu olan ceketler, kişiyi olduğundan kısa göstermektedir.

2013 erkek pantolon modasında, kendinden desenli ve uzun detay çizgili pantolonlar da sahibini uzun gösterecek ve istediği görüntüyü yakalamasına yardımcı olacaktır. Kısa boylu erkekler her zaman slim fit, dar kesim ve dar paçalı pantolonlar seçmelidirler. Duble paça seçimi kısa boylu erkekler için doğru bir seçim olmayacaktır. Daha alçak boylu bel kesimlerini, dar kesim uzun detay çizgili bir pantolonla birleştiren erkek çok daha uzun boylu görünecektir.

 

Dar Kesim Pantolon Modelleri


 

slim-fit-pantolon  dar-paca-pantolon-modeli

 

 

 

 

 

 

 

dar-paca-kotdar-paca-pantolonlar

 

 

 

 

 
%konunun tamamı için tıklayın%

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder