3 Şubat 2013 Pazar

OFİS İÇİN DEKORASYON


OFİS İÇİN DEKORASYON


                Ofisler artık eskiye göre bambaşka. Özellikle kendinize ait bir ofisiniz var ise, şıklığın yanı sıra rahatlık ta çok önemli. Keyifli ofisler için her türlü ayrıntı düşünülüyor artık. Örneğin TV ünitelerinde farklı kombinasyonlar, göz alıcı köşeler, çarpıcı yorumlar ofis için dekorasyon da yer alıyor.

Aydınlık ve temiz bir görünüm çok önemli ofisler için. Eski ile yenin de harmanlandığı ofisler son derece revaçta. Antika masalar ve aydınlatmalar olmazsa olmazı çalışma ortamlarının. Artık işlevselliğinden de öte, dekorasyon amaçlı olarak ta kullanılan kitaplıklar ofis için dekorasyon dediğimizde ilk akla gelenlerden. Üstelik sevdiğiniz aksesuarlarla, sevdiklerinizin fotoğrafları ile renklendirebilirsiniz. Eski fransız tarzından tutunda, modernliği zarafet ile birleştirmiş, yahut mekanlara yeni soluk getiren çılgın tasarımlardan, zevkinize göre kitaplık modelleri sizleri bekliyor. Eskitme ve retro ratzı büyük kitaplık modelleri de son derece revaçta. Mekanınızda klasik bir tarz yaratabilir, yahut modern tasarımlarla hayranlık uyandırabilirsiniz sizde.

Ofis için dekorasyon dediğinizde artık yelpaze çok geniş. Zevkli tasarımlar ise aklınızı başınızdan alıyor. Tüm bu detaylarla artık ofisinizde çalışmakta çok daha zevkli.

Birkaç ofis dekorasyonu;

ofis-dekorasyon

ofis-dekorları

ofisdekorasyonu

 
%konunun tamamı için tıklayın%

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder